Appeal Court – Wrocław

Client: city of Wrocław

Status: International Competition

The competition project of architectural and urban development of a large area in center of Wrocław City on the corner of Piłsudski St. and Zielinski St. near the historical building of the Tax Office and the School of Music. The main idea of the design is based on the necessity to access sunlight for a significant amount of space in the building of the court and the arrangement of the functional areas which are necessary for the proper functioning of the administration. One of main elements of the project was designing inner green terraces, forming a relaxation areas for employees. Moreover there was created a net of routes for the blind people and adapted functionality of the court for the disabled. Project was designed for Wrocław City.


 

Sąd Apelacyjny we Wrocławiu

Inwestor: miasto Wrocław

Status: projekt konkursowy

Projekt konkursowy na zagospodarowanie dużej działki w centrum Wrocławia u zbiegu ulic Piłsudskiego i Zielińskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie zabytkowego budynku Urzędu Skarbowego oraz Szkoły Muzycznej. Główna idea projektowa opiera się na możliwości dostępu światła słonecznego do znaczącej ilości pomieszczeń w gmachu Sądu oraz silnym uporządkowaniu funkcjonalnym stref niezbędnych do prawidłowego działania administracji. Autorzy: Studio Fikus, see.architecture.

CONTACT

EMAIL:
studio@architecture-see.com
TEL 1:
(+48) 883 646 683
TEL 2:
(+48) 605 976 505

SEE.ARCHITECTURE

see. Sp. z o. o.
Zdobywców Monte Cassino 37/3 Street
61-695 Poznań
NIP: 777 323 70 73
REGON: 302673567
KRS: 0000502274

STUDIO

We are an experienced team of architects, engineers and designers. Our works is a mixture of beauty with functionality and durability of the structure. Thanks to specialized team of architects civil, mechanical and enviromental engineers we can provide you fully comprehensive services.